ŞEHİT HÜSEYİN AKİLHOCA ANILDI

0
124

Mağusa Türk Gücü Futbol Akademisi tarafından ilk kez düzenlenen ve başarılı bir şekilde organize edilen “Şehit Hüseyin Akilhoca Futbol Akademi Turnuvası” tamamlandı.

Mağusa Türk Gücü Kulübü’nün kurucularından ve ilk futbolcularından olan ve şehit olduğu 1974 yılına kadar yöneticilik görevlerinde bulunan Şehit Hüseyin Akilhoca anısına düzenlenen turnuvaya 1461 İskele Trabzon, Miracle Değirmenlik, Küçük Kaymaklı, Gönyeli, Yenicami ve ev sahibi olarak Mağusa Türk Gücü takımları katıldı.

Final maçları sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri Şehit Hüseyin Akilhoca’nın oğulları Abdurrahman Akilhoca ve Hasan Akilhoca, Mağusa Türk Gücü Kulüp Asbaşkanı Tanyel Bayraktaroğlu, Mağusa Türk Gücü Akademi Koordinatörü Sercan Çavuşoğlu ve Antrenörü Hakan Şeren, Küçük Kaymaklı Akademi Koordinatörü Salih Sakallı, 1461 İskele Trabzon Akademi Koordinatörü Zafer Kuş, Yenicami Akademi Koordinatörü Sezer Yücel, Gönyeli Akademi Koordinatörü Hasan Özkan ve Miracle Değirmenlik Antrenörü Tevfik Babahan tarafından verildi. Mağusa Canbulat Stadı’nda üç kategoride yapılan turnuva sonunda şu sonuçlar alındı:

2009 Doğumlular:

Yenicami

Mağusa Türk Gücü

Gönyeli

1461 İskele Trabzon

2011 Doğumlular:

Gönyeli

Mağusa Türk Gücü

Miracle Değirmenlik

Küçük Kaymaklı

2014 Doğumlular

Miracle Değirmenlik

Gönyeli

Küçük Kaymaklı

Cihangir

(K:BRT)

Bir Cevap Yazın