FENERBAHÇE PETROL OFİSİ KADIN FUTBOL TAKIMI TEKNİK DİREKTÖRÜ SERHAT DENİZ”Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden, inanmışlıktan dolayı kutluyorum”

0
140

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Serhat Deniz ve oyuncular galibiyeti değerlendirdi

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçında Wulfz Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Serhat Deniz ile futbolcular açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Serhat Deniz: Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden, inanmışlıktan dolayı kutluyorum

“Bugün galip gelmek bizim için önemliydi. Ama ondan da öte sahadaki mücadele çok daha önemliydi. Taraftarımız şundan emin olsun, biz çok daha iyisini yapabilecek güçteyiz. Çeyrek finalin rövanşında futbolumuzu daha da geliştirerek sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşüyorum. Bu galibiyeti Atamızın, Kulübümüzü ziyaret edişinin 105., kulübümüzün kuruluşunun 116. yılına armağan ediyoruz. Ayrıca bugün kulübümüzün 4 tane daha önemli maçı var. İlk ayağını biz aldık, geriye kalan 3 maçta da takımlarımıza başarılar diliyoruz. Ben oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden, inanmışlıktan dolayı kutluyorum. Çünkü bizim için inanmak önemliydi. Bize inananları mahcup etmediğimiz için mutluyuz. İşimiz bitmedi, rövanş maçımız var. Pazar gününe kadar iyi çalışıp oradan da mutlu döneceğimizi düşünüyorum.”

Alice Kusi: Kazandığımız için mutluyuz“

Bugün herkes sahada elinden gelenin fazlasını verdi. Maça çok odaklandık. Harikaydı, 3 puan aldık. Mutluyuz.”

Fatma Kara Şahinbaş: Adımızı yarı finale yazdırmak istiyoruz

“Hazırlık maçlarıyla bu maça hazırlandık. Bütün takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve sağlık ekibimize teşekkür ederim. Bizi hem fiziksel hem de mental anlamda maça çok iyi hazırladılar. Şimdi rövanş maçına hazırlanacağız. O maçı da kazanarak adımızı yarı finale yazdırmak istiyoruz.”

Göknur Güleryüz: Takım arkadaşlarıma ve teknik ekibe teşekkür ederim

“Çok mutluyum. Bugünün anlam ve önemini biliyoruz ve böyle güzel bir galibiyetle karşılık vermek çok güzel. Takım arkadaşlarıma ve teknik ekibe teşekkür ederim. Hep yanımızda oldular. Buraya omuz omuza geldik. Bugün herkes üstüne düşen görevi yaptı. İnşallah bundan sonra da tüm maçlarımızı alıp şampiyon olacağız.”

Bir Cevap Yazın