GÜNSEL AİLE KURULU KARARI İLE YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE PROF. DR. TAMER ŞANLIDAĞ GETİRİLDİ

0
201

Oluşum Mütevelli Heyeti Başkanımız Prof. Dr. İrfan Suat Günsel: “2015’ten bu yana birlikte çalıştığımız kıymetli hocamız Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ, Yakın Doğu Üniversitesi Rektörü olarak üniversitemize ve ülkemize daha uzun yıllar katkı sunacak.”

“Son 23 yılı Yakın Doğu Üniversitesi Rektörlüğü olmak üzere, 30 yıldır üniversitemizde büyük emekleri olan kıymetli Hocamız Prof. Dr. Ümit Hassan’ı geçtiğimiz hafta derin bir üzüntü ve büyük bir saygıyla son yolculuğuna uğurladık. Günsel Aile Kurulu’nda, ülkemize ve üniversitemize büyük bir adanmışlıkla hizmet veren Prof. Dr. Ümit Hassan Hocamızın 2020’den bu yana vekilliğini yürüten Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ’ı Yakın Doğu Üniversitesi Rektörlüğüne asaleten atama kararı aldık.”

Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ

Rektörümüz Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ: “Yakın Doğu Üniversitesi Rektörlüğünü, son üç yıldır vekilliğini yürüttüğüm Prof.  Dr. Ümit Hassan Hocamızdan el almış olmanın huzuruyla yürüteceğim.”

Kendisini Yakın Doğu Üniversitesi Rektörlüğüne layık gören başta Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İrfan Günsel ve Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel olmak üzere, Günsel Aile Kuruluna ve destek veren herkese teşekkür eden Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ: “Bir parçası olmaktan gurur duyduğum Yakın Doğu Üniversitesi’nin dünyanın en iyi üniversiteleri arasındaki yerini kalıcı hale getirmek için, ülkemize ve insanlığa hizmet etmeye ve geleceğe yön verecek yeni nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz”

Bir Cevap Yazın